Notícies i novetats

La tarda del proper dissabte 2 de juny als Cines FULL, celebrarem una jornada solidària en benefici de la campanya d'estiu dels Bancs dels Aliments, "LA FAM NO FA VACANCES".

Cines FULL obsequiarà a tots els espectadors de la sessió de la tarda amb un lot de "Beguda + Crispetes", que portin aliments bàsics (oli, llet i conserves)*.

Llegeix 

Tots sabem que Thanos, l’infame tirà intergalàctic, té com a objectiu reunir les sis Gemes de l’infinit, uns artefactes de poder inimaginable, i utilitzar-les per imposar la seva perversa voluntat. Però espereu un moment... Quin és realment el pla de Thanos? Què està tramant exactament el tirà?

Això és el que descobrirem en la tercera entrega de la Saga Vengadores: Infinity War

Llegeix 

 'Tres anuncios en las afueras' s'emporta quatre Globus d'Or en la gala més reivindicativa contra els abusos sexuals

 

Comença l'any 2018 i Hollywood es posa de gala només començar l'any per a l'entrega de la 75a edició dels Globus d'Or, que es va tenir lloc la passada matinada del 8 de gener a l'Hotel Hilton de Beverly Hills, California.

Llegeix 

Els Cines Full també diuen #METOO, i ho fan de la millor manera possible: Una marató de pel·lícules on les dones són les protagonistes. Divendres 23 de febrer projectem 3 pel·lícules de luxe molt femenines nominades als OSCARS i premiades als Globus d'Or entre d'altres.

D'aquesta manera, ens volem solidaritzar amb la campanya que denuncia l'abús i assetjament de les dones en la indústria cinematogràfica i ha revolucionat les xarxes socials. La marató es podrà veure en dues sales, en versió doblada i també en VOSE. 

Llegeix 

Aprovechando que este año hemos pasado a ser el cine con más salas Dolby Atmos del mundo, en total diecinueve, ocho más que en 2016, la noche del 14 al 15 de diciembre a partir del las 00.01h proyectaremos en todas nuestras salas el estreno "Star Wars. Los Últimos Jedi".

Celebrararemos el estreno de Star Wars el día 14 de diciembrepor todo lo alto. Estáis todos convocados para venir disfrazados de pies a cabeza de alguno de los personajes de la saga. El objetivo es celebrar con vosotros el estreno del último episodio en las 28 salas que proyectarán a la vez  la película, en una sesión especial la noche del jueves 14 al viernes 15 de diciembre a partir de las 00.001h. Llevamos mas de 2000 entradas vendidas para la noche del 14 al 15 de diciembre y más de 6000 para el fin de semana. 

Llegeix