Els Dilluns de Repesca

dilluns de repesca

Des d'ara, tots els Dilluns no festius, 12 sales dels cines repescaran de forma continuada pel·lícules emeses en els últims mesos i que ja no es troben en cartell, aplicant un preu fidelitat reduït, tant en 3D com en 2D. Amb la nova programació dels dilluns també recuperarem petites joies amagades, títols clàssics i jugarem una mica amb la programació. Busca el preu fidelitat del moment a Preus i descomptes.

La resta de les 10 sales dels cines es reservaran per a les estrenes de la setmana i els títols de més èxit del moment, a preu normal d'entrada.

Dimarts, día de la VOS

Dimarts V.O.

Durant tots els Dimarts no festius disposareu de la possibilitat de veure tota la programació en versió original subtitulada, a excepció de les cinc pel·lícules de més èxit de cada moment, que es podran veure també en versió doblada.

Tot i ser una proposta per a un públic minoritari, ja s'estan beneficiant els estudiants d'idiomes, les universitats i les empreses, gaudint de les modernes instal·lacions dels cines amb el 3D més avançat de Catalunya i d'uns preus molt més econòmics per a grans grups.

Matinals tots els dies de la setmana

Matinals de caps de setmana

Vols redescobrir els cines al matí? Vols sortir d'una peli i anar a dinar enlloc d'anar a sopar? Doncs vine a les nostres matinals, amb la programació de cinema infantil més completa de Catalunya i també amb els principals èxits del moment.

Gaudeix dels cines amb la millor projecció digital existent. Vine amb els teus fills i no facis cues. I si tens la Targeta Fidelitat, pots anar al cine en sessió matinal a preu molt reduït. Busca el preu a Preus i descomptes.

I recorda que ara de Dilluns a Dijous són els dies Fidelitat.   + info